„DOUBLE CLEANSING“: efektyvu ar tik madinga?

„Double cleansing“ – odos prausimo metodas, kilęs iš Korėjos ir sparčiai išpopuliarėjęs visame pasaulyje. Korėjietėms moterims dvigubas odos valymas yra seniai žinomas ir įprastas. Veido odos prausimui jos naudoja net dvi priemones – taip puikiai nuplaunama ir paruošiama oda, o tai garantuoja geresnį toliau tepamų priemonių pasisavinimą.

 Pirmiausia, korėjietės moterys naudoja aliejinio pagrindo priemonę, kuri puikiai ištirpdo apsaugą nuo saulės (SPF kremus), makiažą, sebumą ir kitus vandenyje netirpius nešvarumus.

Antroji priemonė – vandens pagrindo, kuri nuplauna visus ant odos likusius nešvarumus, tirpius vandenyje (prakaitą, dulkes) ir užtikrina nepriekaištingą odos švarą.

Dvigubas prausimas ypač naudingas tuo atveju, jei kasdien naudojama daug dekoratyvinės kosmetikos – taip bus užtikrinamas puikus odos nuprausimas ir švara.

Dvigubas prausimas tinka visiems odos tipams. Mišrią ir riebią odą turinčioms moterims nereikėtų baimintis aliejinio pagrindo prausiklio, nes sudėtyje esantys hidrofiliniai aliejai yra tirpūs vandenyje, padeda suminkštinti odą, giliai ją valo ir pamaitina, nepažeidžia odos barjero, todėl „plėvelės“ pojūčio ant odos tikrai nejausite.

Renkantis prausiklį antrajam žingsniui, reikėtų atsižvelgti į odos tipą, jos būklę bei konkrečias odos problemas: sausos, jautrios odos savininkėms labiau rekomenduojami švelnūs, kreminiai prausikliai su raminamaisiais, odos barjerą stiprinančiais ingredientais, o turinčioms riebią ir probleminę odą rekomenduojamos prausimosi putos ar „stipresni“ geliniai prausikliai, sudėtyje turintys rūgščių.

Toms, kurios nenori naudoti aliejinio pagrindo prausiklių, bet nori nepriekaištingai nuplauti odą, galima plauti ją du kartus, tokiomis kombinacijomis: micelinu vandeniu su kreminiu prausikliu, valomuoju pieneliu ir geliniu prausikliu ar tiesiog du kartus savo įprastu prausikliu. 

Verta žinoti, jog tarp odos prausimo priemonių turi būti bent viena, kuri savo sudėtyje turi įvairių tipų nešvarumus tirpdančių ingredientų, o micelinis vanduo, drėgnos servetėlės turėtų būti naudojamos tik kaip pagalbinė priemonė ir tik pirmajame odos prausimo etape.

„Mes tiek daug kalbame apie tai kaip „išlyginti“ raukšlę, „pakelti“ veido ovalą, suteikti skaistumo, ieškome neįtikėtinų galimybių ir visai pamirštame vieną, bet labai paprastą dalyką – ŠVARĄ, nes tik švari oda bus skaisti ir gaivi. Naujoji Skeyndor Expert Cleanse Pro linija – tai dvigubo valymo sistema, užtikrinanti 100 proc. odos apsaugą nuo nešvarumų, atkurianti ir palaikanti odos mikribiotą. Ji padeda išvengti uždegimų, išsausėjimo ir diskomforto pojūčio. Naujoji linija nėra tik priemonės veidą – tai laikas sau. Laikas, kuris užtikrins odos sveikatą ir grožį!“

 

Tobulos odos link..kartu su perfectskin.lt

Grįžti į sąrašą