ODOS ŠVEITIKLIS. AR MAN TIKRAI JO REIKIA? NE VIENĄ GROŽIO APDOVANOJIMĄ PELNĘ ODOS ŠVEITIKLIAI.

Senėjimas yra neišvengiamas veiksnys, kurį lemia daugelis faktorių. Senėjimas odoje reiškia, suletėjusi metabolizmą, cheminius procesus, taip pat suletėjusią ląstelių regeneraciją. 
 Jauna oda vidutiniškai atsinaujina kas 28 dienas, senstančios odos atsinaujinimas lėtėja. Tačiau paskatinus ląstelių atsinaujinimą šveitimu, galime padėti išlaikyti jaunatviškesnę odą.  

 Suragėjęs ir nepašalinamas ląstelių sluoksnis odos paviršiuje, suteikia odai pilkumą, šiurkštumą, dingsta odos natūralus skaistumas.  Reguliarus odos šveitimas padeda palaikyti švarias odos poras, lygesnį odos reljefą, tekstūrą. Šviesinti odos spalvos netolygumus. Kitaip tariant odos šveitimas “užvedą odą dirbti”, o rezultate turime skaistesnę, švaresnę, lygesnę ir jaunesnę odą. 

Odos šveitikliai yra skirstomi į kelias rūšis:
-Enziminiai,
-Rūgštiniai, 
-Mechaniniai,
-Gomažiniai. 

 Vieni populiariausių ir saugiausių šveitiklių namuose šiai dienai yra enziminiai (fermentiniai). Šių sudėtyje yra daržovių, vaisių fermentai, išgauti iš papajų, ryžių, ananasų, moliūgų, granatų, ir kitų natūralių produktų. 
Didžiausias enziminio pilingo privalumas tas, kad jis efektyviai padeda pašalinti negyvas, besisluoksniuojančias odos ląsteles, tuo pat metu būdamas švelnus sveikoms odos ląstelėms. Enziminis šveitiklis veikia odos paviršiniame sluoksnyje, todėl momentinis jo efektas pastebimas iš karto. 
Enziminius šveitiklius galime naudoti 2-3 kartus per savaitę.  

www.perfectskin.lt rasi ne vieną efektyvų ir grožio apdovanojimą pelniusį enziminį odos šveitiklį.  

G.M. COLLIN Active Exfoliating Powder, gavęs pripažinimą ir laimėjimą @newbeauty.com, kaip geriausias birus šveitiklis 2024. @newbeauty.

 Šveitiklio privalumai: 
-Sujungia švelnius mechaninius, fermentinius ir cheminius veiksmus, pašalinančius negyvas odos ląsteles. 
-Palieka odą švelnią, lygią ir gaivią, o veido spalvą – šviesią.
-Tinka kasdieniam naudojimui.

DERMALOGICA enziminiai šveitikliai tinkantys ir kasdieniam naudojimui yra papildyti tokiomios veikliosiomis medžiagomis kaip AHA, BHA, Fitino rūgštis, anglimi, tai padeda ne tik efektyviai eksfolijuoti odą, bet suteikia odai papildomu naudingų savybių.

DERMALOGICA enziminiai šveitikliai taip pat yra pelnę ne vieną grožio produktų apdovanojimą.

DERMALOGICA Daily Microfoliant. Riebiai, mišriai, probleminei veido odai.
 
Ryžių milteliai suaktyvėdami išskiria papainus, salicilo rūgštį ir ryžių fermentus, kad oda būtų tobulai nušveista. Ryžių sėlenų, baltosios arbatos ir saldymedžio odos šviesinamasis fitino rūgšties kompleksas padeda subalansuoti netolygų odos atspalvį,  o ypatingai raminamasis koloidinių avižinių dribsnių ir alantoino derinys ramina odą. Pakankamai švelnus ir kasdieniam naudojimui. 

DERMALOGICA Daily Superfoliant. Senstančiai odai. 
 
Pažangi miltelių formulė suaktyvėja esant sąlyčiui su vandeniu, išskirdama galingus fermentus, odą išlyginančias alfa hidroksi rūgštis ir panaudodama apsaugos nuo taršos technologiją. Aktyvinta „Binchotan Charcoal“ anglis valo odą ir padeda adsorbuoti aplinkos toksinus iš gilių porų, o niacinamidas, raudonieji dumbliai ir tara vaisių ekstraktas padeda apsaugoti odą nuo žalingo taršos poveikio.

DERMALOGICA Daily Milkfoliant. Ypatingai švelnus, tinkantis jautriai, raustančiai odai. 
 
Ši švelni šveičiamoji pudra ir mišinys su vaisių pagrindu pagamintu iš vynuogių ekstrakto ir arginino, kuriame gausu alfa hidroksi rūgščių (AHA) ir beta hidroksi rūgščių (BHA), veikia kartu su kokosų pienu, kad oda būtų lygesnė ir švelnesnė. Papainų ekstraktas, išgautas iš papajų, suteikia šveičiamųjų savybių, padeda atkurti odos paviršių.

Šiuos ir daugelį kitų odos šveitiklių rasi www.perfectskin.lt

Jeigu reikia pagalbos išsirenkant tinkamas odos priežiūros priemones, REGISTRUOKIS NEMOKAMAI KONSULTACIJAI.
 

  Tobulos odos link..kartu su perfectskin.lt
 

Grįžti į sąrašą