RETINOLIS KOSMETIKOJE BEI JO NAUDA ODAI

Ar žinojote, jog retinolis kosmetikoje yra vienas efektyviausių aktyvių ingredientų padedančių kovoti su odos senėjimu, pigmentacija, spuogais, išsiplėtusiomis poromis, randais ir gerinant bendrą odos būklę?
 Įvairios retinolio formos susilaukė daugybės mokslinių tyrimų, taip pat buvo plačiai pritaikytos sveikatinimo ir grožio industrijose: nuo kosmetinių defektų iki rimtų ligų gydymo ir kasdienės odos priežiūros namuose. 

 Pagrindinė vitamino A užduotis – regeneruoti ląsteles, tiesiogiai veikiant jų branduolius, dėl ko pagreitėja kolageno bei elastino gamyba - šie atsakingi už odos elastingumą ir stangrumą.                                                                              Naudojant retinolį, epidermis tampa lygesnis, mažėja raukšlių gylis, prevenciškai veikiama prieš odos senėjimo procesus, mažėja porų matomumas, mažina aknės uždegiminius procesus, lygėja randeliai, post akne dariniai. Oda atrodo jaunesnė ir akivaizdžiai stangresnė.

 Kadangi retinolio gaunanti oda tampa jautresnė UV spinduliams, įprastai šią priemonę patariamą pradėti naudoti vėsiuoju metų laiku, kai stipriai sumažėja saulės aktyvumas.
 Pradėjus naudoti retinolį oda gali kiek pašerpetoti, pasausėti, parausti, padidėti jautrumas. Todėl adaptuoti odą prie retinolio naudojimo derėtų palaipsniui: pradėkite nuo nedidelės koncentracijos kelis kartus per savaitę vakarais. Pamažu pereikite prie kasdienio naudojimo ir didinkite retinolio koncentraciją.
 Svarbiausia taisyklė: retinolį tepkite vakare, o dienomis odą dėl padidėjusio jautrumo UV spinduliams apsaugokite SPF filtrų turinčiomis priemonėmis, bent SPF 30 stiprumo. 

perfectskin.lt rasite kruopščiai atrinktus produktus su retinolių visiems odos tipams ir įvairioms odos problemoms. 

Retix.c REMODELING SERUMAS

Koncentruotas serumas su 0,3% liposominiu retinoliu - stabili retinolio forma, inkapsuliuota į biologiškai suderinamas liposomas, kurios užtikrina greitesnį ingrediento įsiskverbimą giliai į odą ir laipsnišką jos išsiskyrimą. 
 Papildyta BioCalm odą raminančiu kompleksu - unikalus alavijo ekstrakto ir jaunystės vitamino (vitamino E) derinys, neutralizuojantis laisvuosius radikalus, nuramina sudirginimą ir apsaugo nuo raukšlių.
Serumas tinka visiems odo tipams. Puikiai tinka kaip pirmasis retinolio produktas ar norint adaptuoti odą prie stipresnių retinolio koncentracijų.

Retix.C ATNAUJINANTIS KREMAS SU 1% retinoliu

Odą atkuriantis veido kremas su didele retinolio koncentracija (1%), jo veikimą stiprinančiais TGFβ-2 augimo faktoriais ir glikolio rūgštimi bei kapsuliuotu vitaminu C.  
 Didelė retinolio koncentracija esanti kreme lygina ir stangrina odą, mažina smulkias linijas ir raukšles, koreguoja pirminę pigmentaciją, skatina fibroblastų veiklą, didina jų skaičių ir kolageno skaidulų gamybą. Augimo faktoriai dalyvauja metabolizmo aktyvavime, dėl kurio susidaro I tipo kolagenas, ir sustiprina retinolio, kaip ir retinoidų, poveikį. Inkapsuliuotas vitaminas C palaiko antioksidacinį aktyvumą ir turi netiesioginį antibakterinį poveikį. Jis apsaugo nuo inkštirų susidarymo - blokuoja riebalinių riebalų komponentų ultraoksidaciją, todėl tinkamas esant probleminei odai. 
Kremas tinka visiems odos tipams, tačiau patariama naudoti jau pratusiai odai prie retinolio. 

Daugiau PRODUKTŲ SU RETINOLIU.

Dėl odos priežiūros produktų parinkimo registruokitės NEMOKAMAI odos priežiūros KONSULTACIJAI


Tobukos odos link..kartu su perfectskin.lt 

Grįžti į sąrašą