Retix.C kosmetika jau Lietuvoje

Profesionalus prekės ženklas, priklausantis Prancūzijos farmacijos įmonei URGO Group, pasaulinei ekspertei ir lyderei odos anatomijos ir fiziologijos srityje. Prekės ženklo filosofijos esmė – natūralių odos atsinaujinimo ir atgaivinimo procesų stimuliavimas naudojant unikalius, pritaikomus protokolus ir procedūras.
 Retix.C® yra sinergetinių retinoidų ir biologiškai aktyvių vitamino C formų derinių su ingredientais, optimizuojančiais jų veikimą, tokiais kaip augimo faktoriai TGF-β2, ferulo rūgštis, floretinas, peptidai, keramidai ir ektoinas, pirmtakas. 

Retix.C® profesionalios kosmetikos programa namuose visiems odos tipams.
Programą sudaro: 4 priemonės + GUA SHA masažuoklis.
Odos priežiūros programa, skirta koreguoti fotosenėjimo požymius. 
Antioksidacinis FERULIC TRIPLE-C serumas ir veido kremas nuo saulės FOTOPROTECTOR SPF 50+ padeda palaikyti jaunatvišką odos išvaizdą, nes efektyviai saugo nuo laisvųjų radikalų ir UV spinduliuotės poveikio.
b
Retinolio (0,3%) serumas RETIMODELING ir RENEWAL TGF veido kremas su augimo faktoriais, peptidais ir keramidais padeda šalinti jau matomus senėjimo požymius.
b


Naudojimas
Ryte ant švarios odos tepti FERULIC TRIPLE-C serumą ir apsaugą nuo saulės. Vakare naudoti RETIMODELING serumą, o po jo – veido kremą arba, jei oda jautri, turi ryškių kapiliarų ar itin sausa, pirmiausia pasitepti kremu, o tik tuomet naudoti RETIMODELING serumą. Reguliariai masažuokite veidą tam, kad pasiektumėte išskirtinių rezultatų. 

 
Tobulos odos link kartu su PERFECTSKIN komanda.
Grįžti į sąrašą