RIEBI ODA

Blizgantis veidas, išsiplėtusios poros, inkštirai, spuogai – pagrindinės riebios veido odos problemos, kurios aktualios ne tik paaugliams, bet ir suaugusiems.

 Padidėjęs odos riebalavimasis, sukeltas riebalinių laukų gali virsti akne. Riebalų liaukų hyperaktyvumas užkešma poras ir pradeda formuotis komedonai. Odos užterštumą lydi raudonis ir giluminiai spuogai.

 Paprastai riebi oda normalizuojasi iki 30 metų. Tuomet riebios odos tipas gali tapti kombinuotas. Tačiau yra atvejų kai riebi oda išlieka visam gyvenimui. 

Viena didžiausių odos priežiūros klaidų turint riebą odą - jos sausinimas ar net kremo nenaudojimas. 

 Prausiklių ir tonikų su gausiu alkoholio kiekiu naudojimas. Tokios priemonės perteklinio odos riebalavimosi problemos neišsprendžia, nors iš pradžių gali atrodyti, kad odos būklė gerėja, oda praranda drėgmę, ima pleiskanoti. Tačiau ilgainiui yra pažeidžiamas odos apsauginis barjeras. Odos gynybinis mechanizmas yra atkurti odos suardytą barjerą ir riebalų pusiausvyrą, todėl odos riebalinės liaukos išskiria dar daugiau odos natūralaus sebumo. 

 Riebos odos nereikia drėkinti. Netiesa, riebią odą būtina drėkinti, net ir tokią odą galima dar labiau išsausinti ir pasiekti odos dehidrataciją. Kuo oda labiau sausėja, tuo riebalinės liaukos išskiria daugiau sebumo - riebalai atlieka apsauginę odos funkciją. Kai oda turi pakankamai drėgmės, prislopinama sebumo gamyba.

 Perteklinis odos riebalavimasisi tikrai nesuteikia odai “glow” švytėjimo, o kur kas labiau suteikia odai pilkos ir pavargusios odos vaizdą.

Renkantis riebios odos priežiūros priemones svarbu, kad jos atliktu šias funkcijas:

  1. Normalizuotų odos riebalų gamybą;
  2. Skatintų greitesnę odos eksfoliaciją (odos nuragėjimą);
  3. Turėtų antibakterinį poveikį;
  4. Atstatytu drėgmės balanso pusiausvyrą.

G.M. Collin – profesionalios kosmetikos Kanados prekės ženklas, kuriamas ir vystomas daugiau nei 60metų. 

G.M. Collin PURACTIVE+ linija puikiai tinka riebiai ir mišriai odai odai, padeda reguliuoti riebalinių liaukų veiklą, reguliuoja drėgmės balansą, sumažina porų matomumą, gaivina, valo ir matizuoja odą, tačiau jos nesausina. 

G.M.Collin PURACTVE+ prausimosi putos.

Šios lengvos putos pašalina poras užkemšančias priemaišas, kurios gali virsti dėmėmis, valo ir pašalina riebalų perteklių, pagerina odos tekstūrą ir padeda išlyginti odos toną. 

Giliai išvalo poras kemšančius nešvarumus. Išvalo ir pašalina riebalų perteklių. Valo ir ramina odą. Suvienodina odos tekstūrą ir atspalvį.

PURACTIVE+ Prausimosi gelis.

Efektyviai putoja ir pašalina visus odos nešvarumus. Pašalina riebalų perteklių. Oda po prausimo jaučiasi itin gaiviai ir švariai. Eterinių aliejų ir alavijo valomasis kompleksas.

                    

PURACTIVE + valomoji dulksna.

Valanti, tonizuojanti ir matizuojanti dulksnaodai. Sumažina porų matomumą. Suteikia odai švelnumo pojūtį ir valo odą. Gauruotosios erškėtmirtės vaisių (Rhodomyrtus tomentosa) ekstraktas, nasturtės ekstraktas.

PURACTIVE + kremas. 

Lengvos tekstūros, neriebus kremas, kurio sudėtyje yra peptidų veikiančių prieš odos užterštumą. Matizuoja ir valo odą, mažina poras. Atgaivina ir suetikia odai skaistumo. Kvapiojo čilmedžio ekstraktas, oleanolio rūgštis ir NDGA (nordihidroguaiaretino rūgštis).

G.M. COLLIN PURACTIVE+ ETERINIŲ ALIEJŲ KOMPLEKSAS.

Valomasis ir raminantis eterinių aliejų kompleksas. Sumažina lokalizuotų dėmių atsiradimą. Efektyviai valo riebią odą. Ramina ir gerina riebios odos būklę.

 

Tobulos odos link..kartu su perfectskin.lt 

 

Grįžti į sąrašą