SAULĖS APSAUGA RAUSTANČIAI, ROZACĖJOS PAVEIKTAI ODAI

 Kalbama daug apie saulės neigiamą žalą odai, tačiau ar žinojote, jog saulės spinduliuotė turi ir teigiamą poveikį žmogaus organizmui?
  • Stimuliuoja vitamino D gamybą, kuris yra itin svarbus imuninei sistemai.  
  • Mažina stresą bei įtampą.
  • Gerina nuotaiką, bei energingumą.
  • Skatina protinę veiklą.
  • Gerina kai kurių odos ligų būklę (pvz.: psoriazės, atopinio dermatito).

 Tačiau jokiais būdais nevertėtų pamiršti, kad UV spinduliai turi ir neigiamą poveikį. UV spinduliuotė neigiamai veikia odą, sukeldama odos nudegimus, priešvėžinius ir vėžinius pažeidimus, skatina odos fotosenėjimą, be to slopina imuninę sistemą bei gali išprovokuoti ir tam tikras odos ligas, pvz.: rozacėja. 
Saulės apsauga reikalinga ištisus metus, nepriklausomai nuo doos tipo, būklės ar amžiaus. Juk pirmasis žingsnis norint išlaikyti odą skaisčią, gyvybingą ir jauną - SPF kremas. 

Varginantis odos paraudimas, sausėjimas, niežulys, odos kaitimas – bene dažniausi rožinės simptomai. Pastebima, kad ši lėtinė odos liga su laiku progresuoja – su ja susiduria vis daugiau žmonių, o sergančiųjų amžius jaunėja.
Raustančiai, rozacėjos paveiktai odai, saulė yra vienas iš labiausiai provokuojančių faktorių. Tad esant šiai odos būklei apsauga nuo saulės yra itin svarbi. 

 Heliocare A-R apsauginė emulsija nuo saulės raustančiai, rozacėjos paveiktai odai, kuri turi ne tik apsauginį poveikį, tačiau drėkina, stipriną ir atkuria odos apsauginį barjerą. Aksominė kremo tekstūra suteikia odai komfortą, suvienodina odos atspalvį ir lygina dėmes. 

Heliocare apsauginė emulsijos papildyta stipria sistema nuo raudonio, kurią sudaro:
  • PHYSAVIE(dumplainis) - stiprus priešuždegiminis poveikis, kontroliuoja odos temperatūrą ir mikrocirkuliaciją, atkurią odos barjerą ir natūralią antioksidacinę odos apsaugą. 
  • ROSABORA -  padeda atkurti normalią odos mikrocirkuliaciją, sumažina priešuždegiminių  mediatorių išsiskyrimą, sumažina angiogenazę ir vazodilaciją. 
  • GLUTATIONAS - stiprus antioksidantas, turintis priešuždegiminį poveikį, kuris taip pat skatina įmuninį atsaką. 
HELIOCARE saulės linijos produktai turi patentuotą Fernblock® technologiją, kuri moduliuoja veiksnius, susijusius su rožinės patogeneze. Padeda sumažinti uždegiminę kaskadą. Taip pat apsaugo imunines odos ląsteles. 
*Įrodytas veiksmingumas, jog 94% padeda sumažinti odos paraudimą. 89% padeda nuraminti odą ir sumažinti bėrimų skaičių. 89% produkto naudojimas leidžia įgyti pasitikėjimo savo oda. 
*Testas atliktas ant 21 suagusių moterų (18-65metai). 50% turinčios jautrią odą ir 50% turinčios rožinę, normalią odos būklę. Organoleptinės, fizikinės ir cheminės savybės bei subjektyvus produktos veiksmingumas įvertinami po 28 naudojimo dienų.  
 


Tobulos odos link..kartu su perfectskin.lt 
Grįžti į sąrašą